top of page

Pihasuunnitteluprojekti

Tyylikkäät pihasuunnittelut ovat jatkuvassa nousussa oleva trendi, joten me olemme laajentaneet ja kehittäneet taitoamme myös tällä alueella.

 

Työskentelemme asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä yhteistyössä pihasuunnittelijan kanssa. Pihakivien asentamista, kasvien istutusta ja valmiin siirtonurmikon asentamista. Pidämme sekä suurista että pienistä haasteista.

Teamkaitajärvi_kök-1.jpg

Sisustus

Voimme toteuttaa koko rakennusprojektin avaimet käteen -periaatteella.

 

Työntekijämme ovat tarkkoja siitä, että työn laatu täyttää asiakkaan vaatimukset. Meiltä onnistuu sekä isommat että pienemmät, tarkkuutta vaativat, puusepäntyöt ja remontit.

Hirsitalo ja elementtitalo

Hirsitalot ovat kuuluneet erityisosaamiseemme jo monen sukupolven ajan. Rakennamme perustuksista alkaen ja teemme yhteistyötä suurempien hirsitalovalmistajien kanssa. Teemme yhteistyötä myös useiden pohjanmaalla olevien talovalmistajien kanssa.

Teamkaitajärvi_radhus-1.jpg

Rivitalo

Vuonna 2020 yrityksemme rakensi kolmen huoneiston rivitalon autokatoksineen Teerijärvelle.

Rakennustyö &

pihasuunnitteluprojekti

Kaitajärvi hirsitalo aloitti toimintansa 1950 -luvulla, jolloin suurin osa työstä koostui hirsitalojen rakentamisesta. Tänä päivänä yrityksemme nimi on Team Kaitajärvi Ab. Yrityksellä on useita palkattuja työntekijöitä, jotka toteuttavat projektit aina perustuksista siihen asti, että asiakkaalle voidaan ojentaa avaimet käteen. Yrityksemme tarjoaa kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toteutamme myös pihasuunnitteluprojekteja yhteistyössä pihasuunnittelijan kanssa.

OTA YHTEYTTÄ

Ronny Kaitajärvi

Puh. 050 0665 276

 

Kenneth Kaitajärvi

Puh. 040 0260 134

 

info@teamkaitajarvi.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMISTA,

@teamkaitajarvi.ab

  • Facebook - Black Circle
bottom of page